Carrito
Carrito (0)
ID:OO Aceite Virgen Extra EMPELTRE ECO   (ID: )
Categoría:
Aceite de Oliva Vírgenes y Vírgenes Extra
SKU/Código:
53
Precio:
€8.00
Descripción

ID:OO ampolla vidre 0,25L AOVE EMPELTRE ECO Extracció en fred

HORTA DE SANT JOAN (TERRA ALTA)

Campanya 2020-2021

ID:OO és un AOVE singular e irrepetible, resultat d'un cúmul d'experiències i tradicions en la cultura de l'oli d'oliva des-de fa al menys cinc generacions.

La varietat Empeltre està molt localitzada, centrada bàsicament a l'àrea  del Baix Aragó i alguns pobles de la comarca de la Terra Alta, l'única zona que produeix aquest oli a Cataluña. L'oli d'Empeltre és dorat i sorprèn per el sabor a fruits secs (ametlla, nous,...) i per les seves tonalitats suas, afrutaides i dolces, que el fan idoni per a consumir en cru, doncs aporta untuositat i cremositat al plat, realçant el gust de l'ingredient principal sense emmascar-ho.

 

ID:OO botella vidrio 0,25L AOVE EMPELTRE ECO Extracción en frío

HORTA DE SANT JOAN (TERRA ALTA)

Campaña 2020-2021

ID:OO es un AOVE singular e irrepetible, resultado de un cúmulo de experiencias y tradiciones en la cultura del aceite de oliva desde hace al menos cinco generaciones.

La variedad Empeltre está muy localizada, centrada básicamente en el área del Bajo Aragón y algunos pueblos de la comarca de la Terra Alta, la única zona que produce este aceite en Cataluña. El aceite de Empeltre es dorado y sorprende por el sabor a frutos secos (almendra, nueces,...) y por sus tonalidades suaves, afrutadas y dulces, que lo hacen idóneo para consumir en crudo, pues aporta untuosidad y cremosidad al plato, realzando el gusto del ingrediente principal sin enmascararlo.