Carrito
Carrito (0)
AVI JAUME Oli 1er Raig ARGUDELL   (ID: )
Categoria:
Olis d'Oliva Verges i Verges Extra
SKU:
9
Preu:
€7.50
Descripció

AVI JAUME ampolla vidre 0,25L OLI 1ER RAIG ARGUDELL Arbres seleccionats Sense filtrar Extracció en fred

PALAU-SAVARDERA (ALT EMPORDÀ-GIRONA)

Campanya 2021-2022

Producte de máxima qualitat, és la nostra aposta en un mercat particular molt exigent.

De les olives ARGUDELL, en el barrejat de la collita, des de les verdes I morades, cerquem l’equilibri més harmónic i equilibrat per a compensar les característiques particulars de les olives. Les verdes ens donen menys oli, més picant i amarg, les morades van madurant perdent aigua i augmentant l’oli.

En tot el procés, tan important com obtener l’oli, ho será la máxima higiene, rapidessa i emmagatzematge en els dipósits d’acer inoxidable d’aquesta manera no perdi cap de les seves qualitats.

AVI JAUME, oli extra verge, d’una acidessa de 0.20; suc daurat de greixos insaturats, gran protector per a la nostra salut, vestirà una bona taula tant per a gourmets de gustos refinats com per a gormands que gaudeixen de bons àpats, amb un packaging elegant, de vidre fosc per a preservar de cap alteració l’oli.

Un oli per a consumir en cru treure’n el major partit de la seva essència i aromes amb el resultat, com ens explica l’Esteve: “ d’aquell que tasta un vi i li queda un sabor persistent a la boca, intens i amb un punt de picant final”.

 

AVI JAUME botella vidrio 0,25L OLI 1ER RAIG ARGUDELL Árboles seleccionados Sin filtrar Extracción en frío

PALAU-SAVARDERA (ALT EMPORDÀ-GIRONA)

Campaña 2021-2022

Producto de máxima calidad, es nuestra apuesta en un mercado particular muy exigente.

De las olivas ARGUDELL, en el barrejat de la cosecha, desde las verdes y moradas, cerquem el equilibrio más harmónico y equilibrado para compensar las características particulares de las olivas. Las verdes nos dan menos aceite, más picante y amargo, las moradas van madurando perdiendo agua y aumentando el aceite.

En todo el proceso, tan importante para obtener el aceite, tendremos la máxima higiene, rapidez y almacenamiento en los dipósitos de acero inoxidable, de esta manera no perderá ninguna de sus cualidades.

AVI JAUME, aceite extra virgen, de una acidez de 0,20%, zumo dorado de grasas insaturadas, gran protector para nuestra salud, vestirá una buena mesa para disfrutar de buenos platos, con un packaging elegante, de vidrio oscuro para preservar de ninguna alteració del aceite.

Un aceite para consumir en crudo sacando el mayor partido de su esencia y aromas con el resultado, como nos explica Esteve: “ de aquel que cata un vino y le queda un sabor persistente en la boca, intenso y con un punto de picante final”.

Nota de cata: aromas afrutados, toques amargos y dulces, fondo picante y gran equilibrio.