Carrito
Carrito (0)
MARQUÉS DE PRIEGO Oli d'Oliva Verge Extra HOJIBLANCA, PICUDA i PICUAL ECO   (ID: )
Categoria:
Olis d'Oliva Verges Extra
SKU:
22
Preu:
€3.75
Descripció

MARQUÉS DE PRIEGO Oli d'Oliva Hojiblanca, Picuda i Picual Verge Extra ECOLÓGICO

  • Ampolla vidre 0,50L
  • Extracció en fred
  • DO PRIEGO DE CÓRDOBA
  • Campanya 2022-2023
  • PRIEGO DE CÓRDOBA (CÓRDOBA)

La cuidada selecció i producció de BIO MARQUÉS DE PRIEGO fan d'ell un oli excepcional, que representa el nostre major èxit per els paladars més exigents. D'aroma agradable, frutat mig i un lleuger picant, equilibrat.

Només una combinació de les varietats de les nostres olives Picuda, Picual i Hojiblanca, unides a unes condicions especialment idonies per el conreo de l'olivera, fan posible la obtenció d'un AOVE únic (frutat d'oliva madura amb notes verdes a herva i a full d'olivera, amb lleugers tons a fruites madures com la poma, l'entrada en boca és dolça amb retrogust a ametlla).

La cura dels nostres olivars i l'aposta per la qualitat en la obtenció del seu suc fan que obtinguem un oli idoni per el seu consum.

El nostre compromís per la tradició, la protecció del medi ambient i el desenvolupament rural, ens van fer apostar des-de molt aviat per el producte ecològic per el que també hem aconseguit un AOVE ECO de gran prestigi Nacional e Internacional.

Les diverses certificacions que acrediten els nostres èxits en Qualitat (Consejo Regulador de la DO Protegida Priego de Córdoba, Certificado de Producción Ecológica CAAE, NOP y JAS) només fan reflectir que el nostre compromís per la qualitat contínua vigent.

Per a l'avaluació i control de tot aquest procés tenim implantat un Sistema d'Autocontrol basat en els principis de l'APPCC.

Al trobar-nos en la zona de major altitud del Parque Natural de Sub-Bética cordobesa, tenim la major part dels olivars en cotes superiors a 700m d'alçada.

Aquestes característiques orogràfiques junt amb el nostre particular clima, fan que el nostre oli tingui unes característiques difícils de trobar.