Carrito
Carrito (0)
AGROLI Oli 1er Raig ARGUDELL   (ID: )
Categoria:
Olis d'Oliva Verges i Verges Extra
SKU:
2
Preu:
€8.50
Descripció

AGROLI ampolla vidre 0,75L OLI 1ER RAIG ARGUDELL Sense filtrar Extracció en fred

PALAU-SAVARDERA (ALT EMPORDÀ-GIRONA)

Campanya 2021-2022

AGROLI és un producte de máxima qualitat, amb un 0,30% d'acidesa, ja que és el producte de la recol.lecció de les olives negres que el fan més dolç i amb més materia grassa. Els camps están situats als límits del Parc Natural dels Aiguamolls de l´Empordà, això fa que les oliveres tinguin més aigua i donguin més oli.

Actualment estem produint 30.000 litres de collita pròpia i altres litres de productors locals que comercialitzan, amb un tracte molt proper amb el client, a 300 punts gourmet repartits entre Catalunya, Espanya, França, Mèxic, Holanda i Colòmbia.

Nota de cata: Baixa acidesa, toc amarg, aromes derivats de fruites exòtiques i fruites verdes. Fons picant i sensació sensorial final d'ametlla.

 

AGROLI botella vidrio 0,75L OLI 1ER RAIG ARGUDELL Sin filtrar Extracción en frío

PALAU-SAVARDERA (ALT EMPORDÀ-GIRONA)

Campaña 2021-2022

AGROLI es un producto de máxima calidad, con un 0,30% de acidez, ya que es el producto de la recolección de las olivas negras que lo hacen más dulce y con más materia grasa. Los campos están situados en los límites del Parc Natural dels Aiguamolls de l´Empordà, esto hace que las oliveras tengan más agua y den más aceite.

Actualmente estamos produciendo 30.000 litros de cosecha propia y otros litros de productores locales que comercializan, con un trato muy cercano con el cliente, a 300 puntos gourmet repartidos entre Cataluña, España, Francia, Méjico, Holanda y Colombia.

Nota de cata: Baja acidesa, toque amargo, aromas derivados de frutas exóticas y frutas verdes. Fondo picante y sensación sensorial final de almendra.