Carrito
Carrito (0)
FINCA MAS PERDUT ampolla vidreo 0,25L Vinagre agredolç SUMOLL   (ID: 118)
Categoria:
Ampolla vidre 0,25L, FINCA MAS PERDUT, Penedès, Raïm SUMOLL, Vinagres, Vinagres Agredolços
SKU:
32
Preu:
€7.00
Descripció

FINCA MAS PERDUT ampolla vidre 0,25L Vinagre Agredolç de Raïm SUMOLL envellit en ceràmica 

SANTA OLIVA (TARRAGONA)

Sumoll, varietat autòctona gairabé extingida, collita pròpia i feta a mà per preservar i fer una selecció molt exigent del raïm perquè arribi al celler amb la màxima qualitat possible. 

Aspecte vermell intens amb rivets morats. En nas destaca per la intensitat i la concentració de la fruita acetificada i alhora madura.

Trobem notes de mores, mel i farigola harmonitzada i combinada amb els aromes torrats.

En canvi, en boca es presenta fresc, viu amb una entrada llaminera i densa i una acidesa final potent però molt agradable i fresca alhora.

Dolçor fruiter amb acidesa acètica final capaç de realçar i perfumar qualsevol producte o elaboració amb aquest toc de personalitat.

 

FINCA MAS PERDUT ampolla vidre 0,25L Vinagre Agridulce de Uva SUMOLL envejecido en cerámica

SANTA OLIVA (TARRAGONA)

Sumoll, variedad autóctona prácticamente extingida, cosecha propia y hecha a mano para preservar y hacer una selección muy exigente de la uva para que llegue a la bodega con la máxima calidad posible. 

Aspecto rojo intenso con ribetes morados. En nariz destaca por la intensidad y la concentración de la fruta acetificada y a la hora madura.

Encontramos notas de moras, miel y tomillo armonizada y combinada con los aromas torrados.

En cambio, en boca se presenta fresco, vive con una entrada golosa y densa y una acidez final potente pero muy agradable y fresca a la vez.

Dulzor afrutado con acidez acética final capaz de realzar y perfumar cualquier producto o elaboración con este toque de personalidad.